Open dagen waren succes!

10/10/2017 Geplaatst in: Nieuws

De Open Dagen op 29 en 30 september waren een groot succes!

Met een champagne-moment en heuse speech van collega Nicole hebben we de officiële start in dit nieuwe pand gemaakt. Een belangrijke mijlpaal die we mochten vieren met hele fijne mensen als collega`s om ons heen.

 

Dankzij de komst van veel leveranciers, klanten, familie en vrienden was het een heel feestelijk en warm weekend. Demonstraties van de nieuwe lasermachine met robotarm trok veel aandacht en maakte veel indruk. De nieuwste Assembli-producten: de vlinders werden zeer goed ontvangen en bewonderd. Voor sommige ondernemers was ook de nieuwe flexwerkplek bij Sandra Office Support een goed idee om eens gebruik van te gaan maken.

Wij gaan in ieder geval vol energie en vertrouwen het laatste kwartaal van 2017 en de komende jaren in!
En we hopen nog veel meer nieuwe mensen te leren kennen om mee samen te werken.

Bedankt allemaal!

Erik en Sandra, Nicole, Wim, Floor, Vera en Joop
Team Lankhorst design en print B.V. / Assembli

 

Met dank aan Pieter Pulleman en Ben Lankhorst voor de foto’s.