Prokom Award voor meest Innovatieve product

04/07/2019 Geplaatst in: Nieuws

Innovatie Award uitgereikt aan Lankhorst design en print tijdens Prokom 2019!

Begin juni 2019 was in Valencia het jaarlijkse congres van Prokom. Prokom is de organisatie die gebruikers van Konica Minolta printers over de hele wereld bij elkaar brengt en die daar kennis en ervaring uitwisselen over het grafische vak en netwerken natuurlijk.

Het congres had interessante sprekers die uitweidden over de huidige grafische trends en de rol van drukkerijen en printbedrijven hierin. Ook marketing trends, klantencontact en organisatie en leiding geven kwam voorbij. Tijdens dit congres werd er ook aandacht besteed aan de innovatieve producten van deelnemers die voor de Awards waren ingezonden. Klanten en deelnemers worden uitgedaagd om hun producten en creativiteit te laten zien ter inspiratie voor anderen. Dit jaar heeft Erik ons Assembli product van de papieren trofee ingestuurd: een gouden vos: Paper Fox. De vos als symbool voor een slim en nieuwsgierig dier. Deze papieren DIY producten worden volledig op een Konica Minolta printer gemaakt. Bekijk hier de film over het ontstaan.

Tijdens een afsluitende feestavond op de meest bekende locatie van Valencia: naast de Hemisfèric en Museo de las Ciéncias  werden de Awards uitgereikt en Erik heeft de Award voor meest innovatieve product in ontvangst mogen nemen.
Highlights van de hele Prokom2019 conferentie kun je hier bekijken.

 

Volgend jaar is er weer een DRUPA beurs, dè grafische vakbeurs die ieder 4 jaar gehouden wordt in Düsseldorf. Daar zal Konica Minolta en Prokom ongetwijfeld ook bij zijn.